Primeur voor K.V. Pim Mulier

Traditioneel organiseert kaatsvereniging Pim Mulier op de eerste zondag na de PC een vrije formatie wedstrijd voor de heren hoofdklasse. Dit jaar heeft het bestuur besloten om ook de dames hoofdklasse naar Witmarsum te halen. Een gezamenlijke partij en dat betekent een primeur voor Witmarsum.

Inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang. Het hoofdveld is uitgemeten en beide wedstrijden kunnen op één veld worden gespeeld. Dit is niet alleen voor de kaatsers maar ook voor het publiek erg aantrekkelijk. Een groep vrijwilligers is al enige tijd bezig met het beregenen van de velden. Het resultaat mag er zijn, de kaatsers kunnen hun spel vertonen op een mooie  zachte,  groene kaatsmat. Ook het prijzengeld bij de dames en heren is gelijk. Het bestuur maakt hiermee een  gebaar richting de dames. Naast geldprijzen zijn er voor de eerste en tweede prijswinnaars fraaie eretekens, aangeboden door de freonen van Pim (heren) en het Haye Rijpmafonds (dames). Tenslotte is de entree deze zondag laag gehouden: voor slechts € 5,00 kunt u de wedstrijden volgen met na afloop gezellige muziek.

Het bestuur hoopt zondag 5 augustus 2018 op een boppeslach. U bent van harte welkom in Witmarsum . De wedstrijden beginnen om 12.00 uur.

Terug naar het nieuwsoverzicht