WK winnaars openen Wallball muur in Witmarsum

Zondag 12 januari om 14:30 uur wordt de kaatsmuur in de gymzaal in Witmarsum officieel in gebruik genomen. Wereldkampioenen Wallball 2014: Marike Beckers en Miranda Scheffer zullen het in de openingspartij opnemen tegen 2 plaatselijke matadoren. Op dit moment worden er op donderdagavond selectiewedstrijden gehouden om te bepalen wie van de spelers uit Witmarsum het op mag nemen tegen de wereldkampioenen.

Alle belangstellenden zijn van harte welkom om aanwezig te zijn bij deze clash tegen de WK-winnaars, bij de opening van de kaatsmuur of te kijken tijdens het toernooi.

Jeugdtoernooi

Voorafgaand aan de opening van de kaatsmuur zullen de jeugd vanaf 13:00 uur de onderlinge strijd met elkaar aan gaan. Op dit moment wordt er fanatiek door de jeugdige spelers op de vrijdagmiddag vanaf 15:30 uur geoefend voor het toernooi.

Ben je geboren in 2009 of eerder en lijkt het je leuk om eens een balletje te komen slaan of wil je ook oefenen voor het toernooi van zondag 12 januari 2020? Meld je snel aan via wallballwitmarsum@gmail.com.

Senioren

Na de opening van de kaatsmuur spelen de heren en dames hun toernooi, waarbij Marike en Miranda ook mee zullen doen in de strijd.

Sinds een aantal weken spelen de dames op woensdag avond van 18:45 – 19:45 uur hun potjes Wallball in de gymzaal in Witmarsum. Leuk om te melden is dat tijdens deze avonden er al diverse speelsters uit onze buurtdorpen zijn gesignaleerd.

Oproep Dames!!

Lijkt het je leuk om eens een balletje te komen slaan of wil je ook oefenen voor het toernooi van zondag 12 januari 2020? Meld je snel aan via wallballwitmarsum@gmail.com.

 

Beelden: One Wall Handball NL

 

Terug naar het nieuwsoverzicht